Shkoi të takonte mikun në burg, arrestohet “mashtruesi” i shpallur në kërkim

Policia e Fierit ka bërë të mudnur arrestimin e një shtetasi të shpallur në kërkim, nën akuzën e mashtrimit.

Shtetasi me iniciale O.S ishte paraqitur në burhgun e Fierit për të takuar një mikun e itj të arrestuar

Policia e Burgjeve ka ndaluar menjëherë këtë personi dhe ka njoftuar Drejtorinë Vendore të Policisë Fier.

Pas njoftimit të DVP Fier, nga ana e policisë së burgut të Fierit, u përpilua dokumentacioni dhe më pas u krye dorëzimi i këtij personi, pranë oficerëve të Drejtorisë Vendore të Policisë Fier. 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com