“Si po funksionojnë të rinjtë në zhvillimet në Partinë Demokratike?”

Të ftuar: Belind Këlliçi, kryetar i Forumit Rinor të PD; Mateo Spaho, kordinator për Ekonominë dhe Financat në PD; Arbi Agalliu, kordinator në PD; Luan Laze, gazetar, satirist; Isuf Kurtaj, gazetar i gazetës “Shekulli”; Artan Cena, kryeredaktor i Syri.net

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com