Si te shmangni merzitjen në çift, para se të jetë tepër vonë

Në marrëdhëniet afatgjata për të mbajtur pasionin ndezur që shpesh nuk është, ne duhet të hedhim larg rutinën e përditshme  dhe të shtojmë ‘pak piper’ në marrëdhënien tonë.

Një udhëtim jashtë qytetit, një piknik i befasishëm, një koncert apo një fundjavë për ne.

Do të ishte idealja! Mënyrat për të zgjedhur janë shumë , më e mira do të vijë më vonë.

Kontakti fizik intensiv rrit ndjenjën e afërsisë dhe ‘ndez pasionin’.

Kur largohemi nga detyrat e jetës familjare, ne mund të ndjehemi të lirë për të luajtur, duke humbur kohë së bashku, duke qeshur dhe duke u argëtuar

Thjesht për të shpëtuar dhe për t’u rilindur.

Keqkuptimet dhe mërzia shpesh marrin përparësi mbi ndjeshmërinë fillestare kur ndalojmë ndarjen e emocioneve dhe mendimeve tona.

Në periudhën e vështirë nuk duhet të ballafaqohemi me heshtjen dhe izolimin, sepse mund të bëhet  gjithçka edhe më e vështirë.

Në vend të kësaj, mësojmë të tregojmë veten pa frikë, dyshime, frustrime dhe për të kapërcyer momente të errëta së bashku, kjo do të na bëjë që të mos dështojmë.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com