“Sondazhi më i fundit i IPR-RTV Ora”

Të ftuar:

1. Kastriot Islami, figura me përvojën më të gjatë si deputet minister dhe autor i analizave të thelluara politike

2. Artur Rroshi, kryetar i Partise BKD, ekspert në politikë dhe autor i librave me prognozë politike

3. Dritan Broka, Drejtor i Përgjithshëm në Akademianë Profesionale ELITA

4. Klarisa Rexhevelaj, analiste për çështjet e protestave të studentëve

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com