Soreca kërkon dialog politik: BE dhe Shqipëria janë më pranë se kurrë

Ambasadori i BE-së në vendin tonë, Luigi Soreca,  thotë se rruga e Shqipërisë drejt BE-së është shtruar dhe sipas tij BE dhe Shqipëria janë më pranë se kurrë.

Për ambasadorin e BE-së, është shumë e rëndësishme që Shqipëria të ruajë përqendrimin mbi reformat dhe prioritetet kyçe.

“Dialogu ndërpartiak është thelbësor dhe në interes të gjithë qytetarëve”, shkruan në “Twitter” Soreca.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com