Statuja të Trump për të urinuar qentë

Një seri statujash të vogla të Presidentit Donald Trump me një shkrim ‘urinoni mbi mua’ janë shfaqur në Presidentin.

Statujat u vendosën nga profesionisti i reklamave Phil Gable, i cili tha: “Ishte kryesisht një shprehje e përbuzjes sime për Donald Trumpin, si President dhe një qenie njerëzore.”

Statujat janë vendosur në cep të rrugës mbi një sipërfaqe të vogël me bar dhe shfaqin Trump me look-un e viteve 1980 ose ’90.

Gable tha se shpreson që qentë të mësonjnë të urinojnë mbi statujat më shumë sesa në bimët apo lulet në lagje.

Ai e konsideroi veprimin e tij si “një mënyrë të re, qesharake për të shprehur neverinë që shumë njerëz ndjejnë për të.”

Gable tha se ishte i kënaqur nga reagimi pozitiv që kishte marrë nga fqinjët në Park Slope.

“Reagimi ka qenë me të vërtetë i madh deri më tan. Dua të them me të vërtetë i madh, ndoshta disa nga reagimet  të mëdha qëmë dikush ka pasur ndonjëherë,”-shtoi Gable.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com