Studentët refuzojnë ministren Nikolla me vuvuzela e duke e thirrur: Turp! Turp!

Studentët nuk pranojnë negociata. Ata kërkojnë vetëm zgjidhjen e kërkesave të tyre.

Në momentin kur ministrja e Arsimit ka dashur të dalë ata kanë thirrur: Turp! Turp!  Dhe i kanë rënë vuvuzelave duke nënkuptuar se e refuzonin.

Një student i tha Ora Neës se ministrja kishte dalë me trupërojet e saj dhe kjo u mor nga studentët si tentativë provokimi

“Erdhi me trupërojet e saj të kalojnë mes turmës  dhe nga ne u mor sikur erdhi për të nxitur dhe për të thënë që jemi vandalë.

Ministrja të vijë këtu pasi të ketë plotësuar kërkesat. Nuk ka negociata

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com