Arkiva tag: debat

Kriza e të gjitha krizave

Të ftuar: Lefter Maliqi, deputet Enver Roshi, deputet Halit Valteri, deputet Fatos Çoçoli, analist Denis Minga, gazetar, drejtues i emisionit në “Report TV” Edjona Dervishi, drejtore Informacioni në “Channel One”  

Protesta e opozites dhe zgjidhja e krizes politike

Të ftuar: Dashamir Shehi, kryetar i partisë Lëvizja Për Zhvillim Kombëtar Agron Duka, kryetar i Partisë Agrare Ambjentaliste Nard Ndoka, kryetar i partisë Demokristiane të Shqipërisë Apollon Baçe, akademik Fatos Çoçoli, analist Evis Nasto, gazetare  

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com