Takimi me strukturat – Basha u kërkon krerëve të degëve propozime për ministrat dhe drejtorët

Të hënë prtitet të zhvillohet seanca parlamentare ku do të votohen ndryshimet në kabinetin qeveritar, ndërsa kreu demokratik Lulzim Basha gjatë një takimi me krerët e degëve të partisë në rrethe, u ka kërkuar që të propozojnë deri të dielën emrat e ministrave dhe drejtorëve teknikë.

Takimi ka përfunduar rreth orës 12 të ditës së sotme (19 maj), ndërsa Basha ka zhvilluar një një takim edhe me krerët e partive aleate.

Gjatë takimit me krerët e degëve, Basha ka kërkuar mobilizim nga strukturat për fushatën elektorale.

Gjithashtu, Basha u ka kërkuar propozime edhe për listat e kandidatëve për deputetë.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com