“Turizmi, mjedisi dhe një analizë e situatës politike”

Të ftuar:

1. Blendi Klosi, Ministër i Turizmit dhe Mjedisit
2.Apollon Baçe, akademik
3.Plator Nesturi, analist
4.Alen Xhelili, gazetar i “UTV”

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com