Ulsi Manja, analizë situatës politike në vend

I ftuar:
1.Ulsi Manja, kryetar i Komisionit Parlametar për Çështjet Ligjore, Administratën Publike, dhe të Drejtat e Njeriut, deputet i PS

Në një panel me:
1.Leonard Karaj, gazetar, jurist, analist i emisionit “Debati në Channel One”
2.Denis Minga, gazetar i Report TV, analist i emisionit “Debati në Channel One”
3.Fejzo Subashi, gazetar

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com