VIDEO/ Shkodër, ngec në rrugë makina e postës, qytetarët e shtyjnë me dorë

Reshjet e dendura të borës vijojnë pa ndërprerje në Shkodër.

Rruga Parrucë-Xhabije, një nga rrugët kryesore brenda qytetit është jashtë çdo kontrolli dhe e papastruar duke shkaktuar situatë kaotike në lëvizjen e makinave.

Në një moment ngeci makina e postës duke krijuar trafik. U detyruan qytetarët që të shtyjnë makinën për të liruar trafikun.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com