Voltana Ademi: Shkodra i ka hapur luftë kryemafiozit Edi Rama

Mbështetës të PD-së dhe ish deputetë kanë qëndruar disa orë para ambienteve të drejtorisë së policisë së Tiranës ku ndodhet i ndaluar ish-deputeti Bardh Spahia.

Në mbështetje ka qenë edhe kryetarja e bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi.

Voltana Ademi: “Sot qytetarët e Shkodrës, njerëzit e ndershëm i kanë hapur luftë kryemafiozit Edi Rama dhe kupolës qeverisëse të këtij vendi. I kane hapur lufte kriminelëve që sundojnë qytetin e Shkodrës dhe Shqipërinë. Ndërkohë kjo kupolë mafioze njerëz që kanë blerë votat dhe uzurpur institucionet dhe dhunojnë vendin bëjnë moral në stacione televizive. 

Ndërkohë përfaqësuesit e qytetarëve ata që protestojnë në emër të të drejtave të njeriut dhe kundër dhunuesve, arrestohen. Qytetarët e Shkodrës nuk kanë për ta lejuar kurrë këtë. Ata do të bashkohen për të parandaluar një rregjim diktatorial të mafias dhe të krimit të instalohet në Shqipëri. Njerëzit e ndershëm do të bashkohen për ti thënë stop. Kjo qeveri, këto kriminelë kurrsesi nuk mund të na mposhtin. 

Bashkia Shkodër jemi në pozicionim legjitim për të jetuar dhe për të qenë të lirë në këtë vend. Qyteti i Shkodrës nuk mund të lejojë që një sistem monist të instalohet.”

Deklarata u be mbrëmjen e 19 qershorit 2019.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com